Ramazan Bayramı İETT seferleri - Ek seferler

Bayram öncesi insanlar internette Ramazan Bayramı İETT seferleri ile ilgili detaylı bir araştırma yapıyor. Bizlerde bu haberimizde sizler için Ramazan Bayramı İETT ek seferler hakkında bilgileri derledik.

Ramazan Bayramı'na birkaç gün çeşitli yerleri gezip görmek, kafasını dağıtmak isteyen vatandaşlar otobüslerdeki indirim tarifesini ve sefer saatlerini merak etmeye başladı. Ramazan Bayramı İETT ek seferler ile ilgili çoğu kişi şimdiden internette araştırma yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne meclis vekilleri tarafından sunulan öneri kabul edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının yüzde 50 indirimli hizmet verileceğini duyurdu. YKS sınavına girecek öğrencilere de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı müjdesi verildi. Ramazan Bayramı İETT seferleri ile ilgili duyuru İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

RAMAZAN BAYRAMI İETT SEFERLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca ulaşımın yüzde 50 indirimli olacağını duyurdu. Ayrıca 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrenci ve görevlilerin de toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak.

ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ, YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının yüzde 50 indirimli hizmet vermesini, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenci ve görevlilerin de toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmasını kararlaştırdı.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI SONRASI KARARINI AÇIKLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantılarının ilk birleşimini Saraçhane binasında gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet'in başkanlığında yapılan toplantıda, AK Parti ve CHP gruplarının Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşımın yüzde 50 indirimli olması yönündeki teklifi görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. Karara göre bayramda vatandaşların akraba, dost, mezarlık ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmesi, özel araçların oluşturacağı trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla toplu taşıma araçları 15-16-17 Haziran tarihlerindeki Ramazan Bayramı boyunca yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

YÜZDE 50 İNDİRİM HANGİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA GEÇERLİ OLACAK?

15 Haziran Cuma günü saat 06.00 ile 17 Haziran Pazar günü 24.00 saatleri arasında geçerli olacak indirim; İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan İETT, özel halk otobüsleri, Otobüs AŞ, metrobüs, Şehir Hatları vapurları, metro, hafif metro, tramvay, füniküler, teleferik, Nostaljik Tramvay, Tünel'de geçerli olacak.

RAMAZAN BAYRAMI İETT EK SEFERLER

Konuyla ilgili henüz İETT'nin resmi sitesinden bir açıklama gelmedi. İETT'den resmi bir açıklama gelir gelmez sizlere hemen duyuracağız. 

Yorumlar