Batman Arkham Knight ne zaman çıkacak?

Batman Arkham serisinin son oyunu olacağı açıklanan 'Batman Arkham Knight'ın bir kez daha ertelendiği duyuruldu. Peki ne zaman çıkacak?

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilenecek olan serinin son halkası Batman Arkham: Knight'tan yine üzücü bir haber geldi.

Serinin takipçilerinin yakından hatırlanacağı üzere yapım, ilk olarak 2014 yılında oyuncularla buluşacaktı fakat ardından gelen ilk ertelenme haberi 2015'i işaret etti. Ardından gelen bir ertelenmeden sonra da umarız ki oyun net çıkış tarihine ulaşmıştır.



İŞTE OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİ

Oyunun Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre Batman Arkham Knight, eski çıkış tarihinden 21 gün sonraya yani 23 Haziran'a ertelendi. Ertelenmenin nedeni ise son zamanlarda yapımcı şirketlerden klişe bir açıklama haline gelen "Daha iyi ve kaliteli bir oyun sunmak istiyoruz." açıklaması oldu.

Batman Arkham Knight, serinin bir önceki oyunlarına göre en büyük fark, Batmobile aracımızın oldukça ön planda olacak olması. Ayrıca oyundaki harita, bir önceki oyun olan Arkham Origins'inyaklaşık beş katı büyüklüğünde olacak.

Ertelenme haberinin yanı sıra özür niteliğinde yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Unreal Ungine 4 grafik motorundan güç alan Batman: Arkham Knight PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 23 Haziran'da oyuncularla buluşacak.

Yorumlar