Başkan adayı Koray Aydın'dan Bahçeli'ye eleştiri

Katıldığı buluşmada partililere seslenen eski MHP Milletvekili Koray Aydın, Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi.

Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Tek başına iktidar olacağız, deyip seçim geceleri karmaşık, zorlama matematik hesaplarıyla başarı masalları anlatmak hangi mantığa sığdı." dedi.

Aydın, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Ülkücü gelecek ve iktidar için büyük Ankara buluşması" programında partililerle bir araya geldi.

"BAŞBUĞUN EMRİYLE ANT İÇMİŞ BİR KARDEŞİNİZİM"

Etkinlikte konuşan Aydın, merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş'in, bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar dava arkadaşıyla başladığı uzun yolculuğunu, vefatıyla milyonların omzunda tamamladığını belirtti.

Katıksız bir Türkeşçi olarak onun aziz hatırasına sahip çıkmak, onun bir evladı olarak MHP bayrağını lekelememek ve yere düşürmemek gayesiyle bugüne kadar çalıştığını ifade eden Aydın, "Başbuğ'un emriyle gecesini gündüzüne katarak bu mübarek hilali dalgalandırmaya ant içmiş bir kardeşinizim." dedi.

MHP'nin bugün TBMM'de 4. parti olarak temsil edildiğine işaret eden Aydın, şöyle devam etti:

"Tek başına iktidar olacağız, deyip seçim geceleri karmaşık, zorlama matematik hesaplarıyla başarı masalları anlatmak hangi mantığa sığdı. İktidar ortağı olmuş bir hareketi bu duruma getiren, bizleri Meclis salonlarında flu gördüklerimizin dahi solunda bırakan nedir? Bu davanın yiğitleri hala şehadete koşarken gözlerini kırpmıyorsa Türk İslam ülkücülerinin iktidar olmaması, sanılandan daha vahim bir durumdur."

"MHP KENDİNİ YENİLEYECEK, TÜRKİYE'NİN ÖNÜNE İKTİDAR PROJESİYLE ÇIKACAK"

Aydın, MHP'yi iktidara taşıyacağı iddiasında bulunarak parti politikalarına yönelik değişim projelerini anlattı. Aydın, parti içi demokraside tüm siyasi partilere örnek olacaklarını söyledi.

"GURURLA 'ÜLKÜCÜYÜM' DİYECEKSİNİZ"

Milliyetçi demokrat bir tavrın iktidarının çok yakın olduğunu tüm millete müjdeleyecekleri aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"MHP sizlerin takdiri, bizlerin azmi ile hak ettiği yere muhakkak gelecek. Sosyal hayatın her alanında boynu bükük kalan, bir gözü hep üç hilalde olan kardeşlerim yeniden gururla 'Ülkücüyüm' diyecek. Zaman, ülküde birlik, ülkede birlik zamanıdır."

MHP'DE SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

MAHKEME 'OLAĞANÜSTÜ KURULTAY' DEDİ

Yorumlar