Aziz Yıldırım o futbolcuyu kovdu, yerine alternatifini bile buldu!

Galatasaray derbinde Bruno Alves'den sonra topun ağzında olan tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe devre arasında milli futbolcuyla anlaşacak.

SELÇUK ŞAHİN GİDİYOR OZAN TUFAN GELİYOR

Spor Toto Süper Lig’in ikinci derbisi olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı Pazar günü saat 19:00’da start alacak. Derbi öncesi ev sahibi ekipte moraller yerindeyken, Fenerbahçe cephesinde ise baskı ve mutlak başarı havası hakim. TT Arena’da oynanan Galatasaray maçını 2-1 kaybeden İsmail Kartal ve öğrencileri Aziz Yıldırım tarafından ciddi bir şekilde uyarılmış, hatta Bruno Alves ve Selçuk Şahin’in devre arasında gönderileceği bile gündeme gelmişti. Beşiktaş maçında Alves’in kırmızı kart cezalısı olması yanı sıra bir türlü düzelemeyen Egemen Korkmaz, İsmail Kartal’ı Bekir – Kadlec ikilisine iterken orta sahada ise Emre – Meireles ve Mehmet Topal’ın bölgesinde hemen hemen alternatifin olmaması genç teknik adamın elini daraltıyor. Galatasaray derbisinde özellikle Sneijder’in attığı ikinci golde kritik bir yerde top kaptıran ve Fenerbahçe’nin havlu atmasına sebep olan Selçuk Şahin artık bir alternatif olarak bakılmazken kulübün içerisinde “Emre ya da Mehmet Topal’ın arkasında bekleyen ismin Selçuk gibi bir isim olması çok kötü. Fenerbahçe’yi kalite olarak çok düşürüyor. Emre derbide bir sakatlandı yerine girecek olan futbolcu yok, Emre – Meireles veya Mehmet Topal’ın yedeği Selçuk mu olmalı?” yorumlarının yapıldığı bildirildi. Aziz Yıldırım’ın da bu eleştirileri haklı bulduğu, Ocak ayında bu bölge için harekete geçeceği ve Bursaspor’un yıldızı Ozan Tufan’ı transfer edeceği anlaşıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.



Yorumlar