Yerli silahımız dünyada fazlasıyla talep görüyor

Albayraklar Savunma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Albayrak, "Türkiye’nin savunma sanayiinde gösterdiği gelişimi hazmedemeyenlerin buna artık kendilerini alıştırmaları gerekiyor. Yerli ve mili silahımız dünya markası olma yolunda ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Tanıtıldıktan sonra tüm dünyada rağbet gören yerli üretim elekroşok silahı Wattozz, başarısını sürdürüyor. Albayraklar Savunma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Albayrak , "Türkiye’nin savunma sanayiinde gösterdiği gelişimi hazmedemeyenlerin buna artık kendilerini alıştırmaları gerekiyor. Wattozz dünyanın en iyi non-lethal silahı ve bir dünya markası olma yolunda emin ve koşar adımlarla ilerliyor" dedi.

"RAKİP SİLAH BORSADA DEĞER KAYBEDİYOR"

Wattozz adlı yerli yapım elektroşok silahının tanıtıldığı günden beri dünyadan büyük bir taleple karşılandığını kaydeden Albayrak, "İlk tanıtımından bu yana yerli silahın dünyadan büyük bir taleple karşılalandığını aktaran Albayrak, “Dünyanın ilk ve tek kablosuz elektroşok silahı olma özelliği taşıyan yüzde yüz yerli ve milli Wattozz’un videolarının basına servis edilmesinden sonraki dönemde ABD’li rakip silahın hisseleri yabancı borsada yüzde 10’a yakın değer kaybetti. Rakibin şu veya bu nedenle değer kaybetmesi bizi tabiki ilgilendirir ama sevindirmez, her zaman adil rekabet yanlısıyız, hangi silah daha iyi ise dünya polis teşkilatlarının o silahı tercih etmeleri gayet normal" diye konuştu.


İLK SATIŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI!

Watozz adlı yerli yapım silahın, Türkiye'ye yılda ortalama olarak 250 milyon dolarlık biz döviz girdisi getirmesi amaçlanıyor. 5 milyon dolarlık ilk satış sözleşmesi geçen günlerde Malezya tarafından imzalandı.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Ankara'da ekmeğe zam geldi! Tavuk eti ihracatına sınırlama! AK Parti'de değişim kapıda! Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! Muhtarlara yeşil pasaport talebi!