Vatanım Sensin 3. sezon olacak mı? Vatanım Sensin devam edecek mi ve final mi yaptı?

Kanal D'nin sevilen dizisiyle ilgili Vatanım Sensin 3. sezon olacak mı ve Vatanım Sensin devam edecek mi soruları sıkça soruluyor. Diziyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 7 Haziran Perşembe günü "Veda" adlı bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin sıkı takipçileri Vatanım Sensin 3. sezon olacak mı sorusunu sıkça sormaya başladı. Dizinin 59. bölümü "Veda" sloganıyla yayınlanınca herkesin aklına bu soru geldi. Peki birçok kişinin ilgiyle izlediği Vatanım Sensin devam edecek mi? Vatanım Sensin 7 Haziran Perşembe günü yayınlanacak "Veda" bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizi gelecek sezon Kanal D ekranlarında yer almayacak. Böylece izleyicilerin merak ettiği sorulardan olan Vatanım Sensin final mi yaptı sorusu yanıt bulmuş oldu.

VATANIM SENSİN 3. SEZON OLACAK MI?

Vatanım Sensin 3. sezon olacak mı sorusu yanıt buldu. Dizi 7 Haziran Perşembe günü yayınlanacak bölümün ardından final yapacak. Vatanım Sensin'in iki sezondur ekranlarda süren macerası 59. bölümle son bulacak. İşte final bölümüyle ilgili merak edilen detaylar...

VATANIM SENSİN DEVAM EDECEK Mİ?

Suna Keskin ile birlikte “Burası Haftasonu”programına konuk olan Celile Toyon Vatanım Sensin dizisiyle ilgili soruları cevapladı. Celile Toyon diziyle ilgili “Zaten sevgili yönetmenlerimle ilk buluştuğumuzda 2 sezonluk bir proje bu dediler. Ve bu sezon sonuna kadar artık ne yapılacaksa yapılacak, bizim için de meçhul olan şeyler var. Yönetmenlerin kafasında tasarladığı bir yer var, oraya dek sürecek.” açıklamasını yaptı.

VATANIM SENSİN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kurtuluş Savaşı'nda sona yaklaşılıyor; Cevdet ile Azize en önemli sınavlarını veriyorlar! Cevdet'in gizli vazifesini itiraf ettirmeyi başaramayan Filippos, ona karşı oynayabileceği en büyük koz olan Azize'yi ele geçirmiştir. Hilal ve Yıldız ise anne ve babalarının akıbetinden habersiz cepheye gider, yıllardır duydukları cehennemi kendi gözleriyle görürler. Yakup, Şafak Harekatı'nın son hazırlıklarını sürdürürken Leon da Filippos'un emriyle Sakarya Cephesi'ne ulaşır. Hilal, Leon, Yıldız ve Yakup'un kaderi savaş meydanında şekillenecektir...

Azize ile Cevdet, canları pahasına Filippos'un eziyetlerine direnirken takatleri anbean tükenmektedir. Üstelik Yunan Ordusu var gücüyle saldırmakta, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli muharebesi sona yaklaşmaktadır. Geriye tek bir soru kalmıştır: Cevdet vazifesinin sonuna gelirken bir hain mi yoksa bir kahraman olarak mı anılacaktır?

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi!