Taraftarın sabrı taştı!

Fenerbahçe taraftarının sabrı taştı, Aytemiz Alanya maçının bitiminde uzun bir zaman sonra ilk kez Kadıköy’de, ‘İstifa’ sesleri bu kadar gür şekilde yankılandı. Bu noktaya elbette 1 beraberlikle gelinmedi.

2013-14’te büyük mutluluğu yaşayıp şampiyon olan Fenerbahçe’de tüm gelecek planları Ersun Yanal üzerine yapılırken, Aziz Yıldırım, sürpriz sayılabilecek bir kararla hocasını gönderdi... Başkan, ardından bir flaş karar daha verdi ve takımı İsmail Kartal’a teslim etti. Ona destek olmak için yönetim her fırsatta Samandıra’nın yolunu tuttu, işler uzun süre iyi seyretti ama finalde kupa ezeli rakibe gitti.

VAN PERSİE, NANİ, KJAER...

Sezona Prandelli ile kötü giren Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile toparlandı ve 4. yıldızı takan ilk kulüp olmayı başardı. Bir önceki sezon sadece Diego’yu alan yönetim, 2015-16’da çıtayı yükseltti. Van Persie, Kjaer, Markoviç ve Nani başta olmak üzere birçok üst düzey ismi transfer eden Başkan Aziz Yıldırım, hoca tercihinde ise yine şaşırttı. Yıldızlar, Pereira gibi genç yaşta Porto’yu bırakıp Suudi Arabista’a giden; hücum futbolu yerine savunma oyununa yatkın bir çalıştırıcıya teslim edildi. Ve Fenerliler, sezonda sadece 3 maçını evinde oynayabilen, statsız Beşiktaş’ın şampiyonluğuna şahit oldu.

KOPUŞ ÇOK ERKEN OLDU

Yıldırım, tepkilere rağmen Pereira’yı göndermeyeceğini açıkladı, futbolcular kampa Portekizli ile gitti ama liglerin başlamasına sadece 1 hafta kala ‘takımı iyi çalıştırmadığı’ gerekçesiyle Pereira kovuldu. Bir şaşırtıcı tercihle bu kez Hollanda Federasyonu’nda yıllık 75 bin Euro’ya danışmanlık yapan Dick Advocaat, koltuğa 1.5 milyon Euro’luk sözleşmeye imza atarak oturdu.

Ancak 67 yaşındaki hocanın ligi ve takımı tanıma sürecinde Fenerbahçe ilk 7 haftada zirvenin 8 puan gerisine düştü. Acı ama gerçek... Belki erken ama camiada kimse gelecek için zafer hayalleri kurmuyor.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!