TANAP'tan 2 milyon liralık gıda yardımı

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) geçtiği şehirlerdeki 10 bin ihtiyaç sahibine sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2 milyon liralık gıda yardımı sağlanacağı bildirildi.

TANAP'tan yapılan yazılı açıklamada, projenin ilk ayağı olan "Lot 1" bölümündeki Ardahan, Kars ve Erzurum illerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının belirlediği 3 bin 522 ihtiyaç sahibine gıda yardımı ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Azerbaycan'ın Şah Deniz 2 sahasından çıkarılan doğalgazı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 bin ihtiyaç sahibine 2 milyon lira değerinde gıda yardımı sağlayacak." ifadesi kullanıldı.

Proje kapsamında 4 bölüme ayrılan boru hattı, 20 ilden geçerek Edirne’nin İpsala ilçesinden Yunanistan sınırına ulaşacak. Bu noktadan, Avrupa ülkelerine doğalgaz götürecek Trans Adriyatik Doğalgaz Boru Hattı'na bağlanacak.  

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!