Taksi parasını ödemeyen Suriyelilere meydan dayağı

Geçtiğimiz günlerde Denizli'de yaşanan olay skandala dönüştü. Otogardan Pamukkale'ye gitmek isteyen 2 Suriyeli taksi parasını ödemeyince işler çığırından çıktı.

Yapılan haberler doğrultusunda, Denizli otogardan Pamukkale'ye gitmek için taksiye binen 2 Suriyeli bindikleri taksinin parasını ödemeyince sıkıntılar baş gösterdi. Çevrede olayı duyan vatandaşlar, Suriyelileri tekme tokat dövdü.

Söz konusu olay geçen gün Pamukkale'de meydana geldi. Gelen bilgilere göre Suriye uyruklu olduğu bilinen 2 kişi, Pamukkale'ye doğru seyretmek için otogardan Mustafa Bircan'ın hakimiyetinde olan taksiye bindi. Pamukkale'ye taksiyle gelen Suriyeliler, geldikleri yerde taksi parasını ödemedik istemedi. Ücreti fazla buldukları için ödemediklerini belirttikten sonra soluğu trafik polisinin yanında aldılar. Taksi sürücüsü Mustafa Bircan'ı polise şikayet eden 2 Suriyeli, umduğunu bulamadı.

POLİS KONTROLLERİ YAPTI

Şikayetin ardından trafik polisleri olaya müdahale ederek iki tarafı sakinleştirmeyi hedefledi. Bir trafik polisi taksimetreyi kontrol ederek bozuk olmadığı kanısına vardı. Bu bağlamda taksi ücretinin ödenmesini talep etti. Bu diyaloga şahit olan çevredeki vatandaşlar, taksi sürücüsünü yalnız bırakmayarak Suriyelilerin üzerine yürüdü. 

MEYDAN DAYAĞININ GÖRÜNTÜLERİ

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!