Survivor'da beklenmedik veda! Acun Ilıcalı: Hepimiz için üzücü bir haberim var!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. 25 Mart akşamı 59'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan yarışmada, sürpriz bir veda yaşanacak. Acun Ilıcalı, ada konseyinde; eleme dışında yarışmadan ayrılan ismi açıklayacak.

'Survivor All Star'da birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemeler başlamıştı. Yarışmaya son olarak ünlüler takımından Mert Öcal ve Bora Edin veda etmişti. Tüm hızıyla devam eden Survivor'ın 25 Mart akşamı yayınlanacak 59'uncu bölümünde şaşırtan bir veda olacak.

Ünlüler ve gönüllüler, yeni bölüm fragmanında dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar ada konseyine geliyor. Ünlü sunucu burada, bir yarışmacı hakkında açıklama yapıyor.

Sigaraya bir zam daha geldi! 4 aylık enflasyon farkı belli oldu Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Personel Alımı! Tarım Kredi Market birçok üründe indirime gitti! Kanserden koruyan besinler! En ucuz sıfır arabalar!