Survivor 2017 yarışmacıları belirmeye başlıyor! Ya Kerimcan Durmaz...

Survivor 2017 yarışmacıları kimler olacak sorusunun cevabı kafalarda iddialara göre netleşmeye başladı.

Kesinlikle ki Türkiye'nin en çok izlenilen kıyasıya bireysel yarışma programı. Survivor 2017 için açıklamalar yapılmaya başlandı. TV8'in patronu Acun Ilıcalı yeni sezon yarışma için son dakika yarışmacı açıklamalarını dolaylı yollarla belli etti. 2017 yılında ünlü sporcuların tekrardan dahil olacağını belirtirken, isim veremeyeceğini nitelendirdi. Geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü yarışmanın Dominik'e gitmesi için Kerimcan Durmaz'a teklif gittiği iddiaları yapılmıştı. 

ACUN ILICALI SURVİVOR YARIŞMACILARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Survivor 2017 boMba gibi bir ekiple başlayacak iddiaları programın yapımcsı Acul Ilıcalı tarafından açıklandı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı ile birlikte Kerimcan Durmaz'la ortak karede görüntülenen Ilıcalı, Durmaz'ı Survivor'a mı çağırdı şeklinde sorulara maruz kalmıştı. Sürpriz buluşmayla ilgili sosyal medyada "Kerimcan Survivor'da yarışacak" söylentileri dolaşmaya başladı. 

BU SENE DE ÜNLÜ İSİMLER OLACAK

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu sene de çok ünlü futbolcuların olduğunu açıklayan Ilıcalı, isim veremiyorum şeklinde de sözlerine devam etti. Ilıcalı; 

"Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor'da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum..."

DANİEL AMOKACHİ ile de GÖRÜŞMÜŞTÜ

Kermcan Durmaz'ın yanısıra Acun Ilıcalının Amokachi ile bir mekanda görüşmesi ve bunun sosyal medyaya sızması, yarışma hakkında yeni yarışmacı iddialarını da ortaya atmıştı. Kerimcan Durmaz'dan ziyade Acun Ilıcalı, Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Daniel Amokachi ile İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülenmişti. Bu ikilinin buluşması Amokachi 'Survivor toplantısı mı?' sorularını akıllara getirmişti.

YUNANİSTAN'DA DA YARIŞMA İDDİALARI

"Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak." şeklinde açıklama yapan Ilıcalı kafaları karıştırdı

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi!