Süper Lig’e yıldız yağmuru! İşte öne çıkan transferler

Spor Toto Süper Lig takımları yaz transfer dönemini oldukça yoğun geçirdi. Takımlar transferler yaparak eksik bölgeleri kapattı. İşte Spor Toto Süper Lig’in transfer raporu…

AjansHaber/ÖZEL

Futbolda 10 Haziran’da başlayan yaz transfer dönemi 1 Eylül itibariyle sona erdi. Spor Toto Süper Lig takımları da transfer döneminde eksikliklerini kapatmaya çalıştı. Transfer döneminde Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor en hareketli takımdı. Ligin yeni temsilcisi 21 yeni transfere karşılık 12 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.

İŞTE SÜPER LİG TAKIMLARININ EN ÖNEMLİ TRANSFERLERİ

BEŞİKTAŞ EKSİKLİKLERİNİ KAPATTI

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, Mario Gomez ve Jose Sosa’nın takımdan ayrılmasının ardından 2 genç yeteneği kadrosuna kattı. Siyah beyazlılar Benfica’dan Talisca ve Porto’dan Vincent Aboubakar’ı transfer etti. Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin eski oyuncuları Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ü de transfer etti.

FENERBAHÇE ÇOK ÖNEMLİ FUTBOLCULARI KADROSUNA KATTI

Geçtiğimiz seneyi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe önemli transferlere imza attı. Liverpool’dan Martin Skrtel, Schalke 04’ten Roman Neustadter ve PSG’den Gregory Van der Wiel transferleri sarı lacivertli takımın öne çıkan transferleri oldu. Fenerbahçe transfer döneminin son günlerinde de Jeremain Lens ve Moussa Sow’u transfer ederek hücum gücünü artırdı.

GALATASARAY İÇİN KİLİT İSİM DE JONG

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri de Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı takımda Tolga Ciğerci, Josue, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok transferleri ön plana çıktı. Galatasaray transfer döneminin son gününde Nigel de Jong’u kadrosuna katarak Felipe Melo’nun gidişinin ardından o bölgede oluşan boşluğu giderdi.

TRABZONSPOR’DA YENİ DÖNEM

Ersun Yanal yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Trabzonspor, geçen sene takımda olan birçok isimle yollarını ayırdı. Trabzonspor’un transferleri arasında Lazio’dan Ogenyi Onazi, Dallas’tan Fabian Castillo ve Lokomotiv Moskova’dan stoper Jan Durica dikkat çekti.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!