Şırnak'ta can pazarı: 2 kişi sele kapıldı!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde etkili olan sağanakla oluşan selde akıntıya kapılan bir kişi, tutunarak kurtulmayı başardı. Ancak arkasından gelen 1 kişiyi kurtarmak isterken yine sele kapıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Kentte dün etkili olan yağış, Cizre ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi.

Nur Mahallesi’nde sele kapılan 2 kişi, cep telefonuyla kayda alındı. Direğe tutunan kişi, suda sürüklenen 2 kişi kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bir süre sonra bu kişilerden biri kendi imkanlarıyla kurtuldu.

Kurtulan kişi, selde sürüklenen diğer kişiyi de kurtarmak isterken tekrar suya kapıldı. Bu 2 kişinin bir süre sonra kendi imkanlarıyla kurtulduğu bildirildi. İlçede yaşanan sel felaketiyle ilgili hasar tespit çalışmaları ise devam ediyor.

3 İLÇEDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Şırnak Valiliği, Cizre ve Uludere ilçesinde etkili olan sağanak ile Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, "Cizre, Uludere ve Beytüşşebap ilçelerimizde olumsuz hava koşulları nedeniyle, 22 Mart Cuma günü tüm eğitim öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının ise idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Sulusaray'da hasar gören evler böyle görüntülendi Önce tartıştılar sonra sokakta bıçakladılar Namaz kılarken dükkanını soydular! Bursa’da bu ne kuyruğu? Dikkatsizlik yine can aldı! Sultangazi'de film sahnesi gibi çatışma!