Roket saldırısında hayatını kaybeden çocuk, CHP'li vekilin akrabası çıktı

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden yapılan roket saldırısında hayatını kaybeden çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın akrabası olduğu öğrenildi.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine Suriye'nin kuzeyinden yapılan roket saldırısında 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Saldırıda hayatını kaybeden çocuğun ise CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın amcasının torunu olduğunu öğrenildi.

Polat, cenaze için kente hareket etti. 

Olay nasıl gerçekleşti

Terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan 4 roket, ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti.

Bakan Soylu açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim ilk tespit edebildiğimiz kadarıyla 3 havan atışı gerçekleşti. Ardından bunların yerleşim yerlerine isabet edenleri nedeniyle 6 kişi yaralandı. Hastaneye intikal ettirildiler. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti, bir tanesi çocuk. Bir tanesi de öğretmen" açıklamasını yaptı. 

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! 28 Şubat davası sanıklarına af getirildi! İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çiftçi desteklerinde limitler artırıldı! Kobani davasında karar açıklandı!