Rambo Okan kimdir? Ali Koç'un Rambo Okan'ı görünce verdiği tepki herkesi şaşırttı!

Rambo Okan kimdir sorusu dün akşamdan beri sıkça sorulmaya başlandı. Ali Koç'a desteğiyle bilinen Rambo Okan ve Ali Koç balkon konuşmasında karşılaştı. İşte detaylar...

Dünkü Fenerbahçe başkanlık seçimlerinin ardından Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda başkanı Ali Koç kendisini bekleyen taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Balkon konuşması yapan Ali Koç, "Rambo" tezahüratlarıyla karşılaştı. Ali Koç, Rambo'yu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Taraftarlar Rambo Okan kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. 

RAMBO OKAN KİMDİR?

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım dönemi sona ererken Fenerbahçe'nin yeni başkanı 20 yılın ardından Ali Koç oldu. Taraftarlar başkanlık seçiminin neticelenmesinin ardından Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bir araya geldi. Yeni başkan Ali Koç daha sonra stadın balkonundan taraftara bir konuşma yaptı. Bir an taraftarlar "Rombo" tezahüratı yaptı. Ali Koç ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda Rambo Okan'ı gördü ve ilginç bir tepki vererek "Aaa Rambo" diye seslendi.

Rambo Okan olarak tanınan gerçek adıyla Okan Güler, Ali Samiyen Stadı'na Fenerbahçe bayrağı dikerek adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu.

2010'DA YOLLARI KESİŞMİŞTİ

23 Ekim 2010'da Kadıköy'de silahlı bir protestoya karışan "Rambo" lakaplı Okan Güler, Ali Koç'u istemişti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yakınındaki olay yerine Fenerbahçe Kulübü'nden bazı üç görevli gelerek ikna çalışmaları yapılmıştı. 3 saat süren ikna çalışmaları sonrasında Rambo Okan , Ali Koç ile telefonla görüştürüldükten sonra ikna edilmiş ve elindeki silah ile birlikte gözaltına alınmıştı. Ekip otosuna bindirilen Rambo, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon. Aziz istifa" şeklinde bağırmıştı.

"AZİZ YILDIRIM'I PROTESTO İÇİN YAPTIM" DEMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Okan Güler, verdiği ifadede, "Silahı çalmadım. Buldum. Silahla Feneryuma girip Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim. İçerde bulunan personeli dışarı çıkararak kendimi rehin alacaktım. Aziz Yıldırım'ı başkan olarak istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe'ye başkan olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum. Amacım Aziz Yıldırım'a gönderme yapmaktı. Her delikanlı benim gibi olsa" demişti.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Ali Koç'un balkon konuşması sırasında taftarlardan "Rambo Okan" sloganı yükseldi.

Bir ara ne olduğunu anlamaya çalışan Ali Koç, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"AAA RAMBO OKAN!"

Fenerbahçe'nin ünlü amigosu Okan Güler, nam-ı diğer Rambo Okan'ı görünce "Aaa Rambo" diyerek tepki verdi.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!