PTT 1.Lig'de kritik karşılaşma

PTT 1.Lig play off turunda rakiplerini eleyen Multigroup Alanyaspor ile  Adana Demirspor, finalde Spor Toto Süper Lig’e yükselmek için karşılaşacak.

PTT 1.Lig’de en kritik maç cuma akşamı Konya’da oynanacak. Ligin normal sezonunu üçüncü sırada bitiren Multigroup Alanyaspor, altıncı sıradaki Balıkesirspor’u, ligi dördüncü sırada bitiren Adana Demirspor ise beşinci sıradaki Vartaş Elazığspor’u eleyerek finale yükseldi. Ligde şampiyon olan Adanaspor ile son hafta ikinciliği elde eden Karabükspor’un ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselecek üçüncü takım cuma akşamı belirlenecek.

ANTALYA-ADANA ÇEKİŞMESİ DE YAŞANACAK

Adana Demirspor ile Multigroup Alanyaspor’un maçı Adana ile Antalya şehirlerini de karşı karşıya getiriyor. Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Antalyaspor ile yeni yükselen Adanaspor, şehirlerinin ilk temsilcileri oldu. Adana Demirspor veya Multigroup Alanyaspor’un lige yükselmesiyle iki ilden birinin temsilci sayısı 2’ye çıkacak.

Spor Toto Süper Lig’e 21 yıllık hasreti bulunan Adana Demirspor ile daha önce lige hiç çıkmamış olan Multigroup Alanyaspor, kıyasıya mücadele edecek. PTT 1.Lig’deki play off finalini AjansHaber’e değerlendiren Spor Yorumcusu Altan Tanrıkulu, “Play off oynayan dört takım arasında Multigroup Alanyaspor’u daha diri, daha iyi gördüm. Adana Demirspor karşısında Vartaş Elazığspor’un finale çıkma şansını daha yüksek görüyordum. Maç içerisinde daha iyi ve daha fazla fırsatlar yakalamıştı.” dedi.

Spor Yorumcusu Altan Tanrıkulu, PTT 1.Lig’deki play off finalini AjansHaber’e şöyle değerlendirdi:

PTT 1.Lig play off maçlarının hepsine bölüm bölüm bakma şansım oldu. Play off oynayan dört takım arasında Multigroup Alanyaspor’u daha diri, daha iyi gördüm. Adana Demirspor karşısında Vartaş Elazığspor’un finale çıkma şansını daha yüksek görüyordum. Maç içerisinde daha iyi ve daha fazla fırsatlar yakalamıştı.

“FİNALDE MULTIGROUP ALANYASPOR’U ŞANSLI GÖRÜYORUM”

Adana Demirspor çok açık oynuyor, defanslarında çok açık verdiler. Ben finalde Multigroup Alanyaspor’u biraz daha şanslı görüyorum ama güzel bir final olacak. Adana Demirspor çok uzun süredir Süper Lig’e hasret, Multigroup Alanyaspor da çıkarsa ilk kez çıkmış olacak. Güzel bir final olacak ve aynı zamanda da güneyden de ikinci takım gelmiş olacak.

“TECRÜBELİ ANTRENÖRLER İYİ BİR FİNAL ORTAYA KOYACAKTIR”

Multigroup Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ve Adana Demirspor teknik direktörü Yılmaz Vural buraları çok iyi biliyor. Güzel bir final olacaktır. Play off maçlarında hakemlerin performansını da iyi buluyorum.

“HER İKİ İLİN KALKINMA VE TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ”

Güneydeki Adana hem insan gücü sanayi olarak hem de büyük bir şehrimiz. Antalya ise turizm kentimiz, orası da insan gücü olarak önemli bir şehrimiz. İki il için de kalkınma ve tanıtım için önemli. Hangi takım gelirse gelsin, hayırlısı olsun diyorum.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.