Maç ardından Albayrak: "Benim için şampiyonluk seçimden daha önemli!"

Başkan Vekili Albayrak: "Benim için şampiyonluk seçimden daha önemlidir. Biz şampiyon olalım da kim kazanırsa kazansın"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Albayrak, maçın ardından yaptığı açıklamada, Teleset Mobilya Akhisarspor'un da küme düşmemek için mücadele ettiğini ancak Galatasaray'ın 3 puana daha çok ihtiyacı olduğunu aktardı.

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Abdurrahim Albayrak, "Erken dakikalarda golleri de bulduk 2-0 oldu. İkinci yarıda beklemediğimiz anda bir gol bir penaltı ama şükürler olsun 180 dakikamız kaldı. Hedeflediğimiz 3 puandı ve 3 puanı da burada aldık." dedi.

Ligin 33. haftasında karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçının zor bir müsabaka olacağını ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

"Yeni Malatyaspor maçı zor bir maç. Taraftarlarımızı statta görmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz de görmek istiyorlar. Bundan sonra 2 maçımız kalıyor, Malatya ve Göztepe maçları. Bunun ciddiyetinde ve bilincindeyiz ve ona göre hazırlanıyoruz."

 Rakiplerinin de kazanmak için uğraştığını dile getiren Albayrak, Galatasaray'ın 1 beraberlik, 1 galibiyet ile de şampiyon olabileceğini belirtti.

"Galatasaray'a zarar vermemek lazım"

Başkanlık seçimlerine de değinen Albayrak şunları kaydetti:

"Benim için şampiyonluk seçimden daha önemlidir. Biz şampiyon olalım da kim kazanırsa kazansın. Bizim kazanmamızı tabii ki çok isterim. Florya'daki sıcak oluşumun birlik ve beraberliğin bozulmasını istemiyorum. Çünkü 2013-2014 yıllarında Fatih Hoca ve ekibi olarak çok güzel bir ekip oluşturmuştuk. O ruhu yine oluşturduk. Yeni dönemde yapacağımız ve kafamızdaki transferlerle beraber Florya bambaşka bir hal alacak.

Bursaspor Eski Başkanı Emin Adanur tutuklandı Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın Estetisyeni öldürüp intihar süsü verdi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! Kastamonu'da suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı