Koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu'na ilginç öneri!

Gazeteci Fatih Altaylı, genel başkanlık koltuğunu bir türlü bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na enteresan bir öneride bulundu. CHP'li yöneticilere seslenen Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmasını için düşündüğü formülü açıkladı.

CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan "değişim" çağrıları Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun liderliğini tartışmaya açtı.

CHP tabanından gelen 'istifa et' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu, CHP MYK'yı değiştirerek kendisine yakın isimleri göreve getirmiş ve yeniden genel başkan olmanın yolunu açmıştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun tavrını sert şekilde eleştiren Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'na bir makam arabası ve CHP Genel Merkezi'nde bir oda verilerek bütün şahsi masraflarının parti tarafından karşılanması karşılığında istifa etmesini önerdi.

Kılıçdaroğlu'na "Onursal Genel Başkanlık" gibi kağıt üzerinde bir unvan verilerek harcamalarının yasal kılıfa uydurulmasının mümkün olabileceğini belirten Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun seçim yenilgilerine rağmen hala genel başkan olmasına anlam veremediğini belirtti.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Tavuk eti ihracatına sınırlama! Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! Milli boksör Samet Gümüş Avrupa şampiyonu oldu