Kanuni ve Fatih Karadeniz'de yeni fetihlere başlıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sakarya Gaz Sahası'nda geliştirme ve üretim devam ediyor. Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak." açıklamasında bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Sakarya Gaz Sahası'nda, saha geliştirme ve üretim çalışmalarımız devam ediyor. Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2 kuyularının, kuyu testlerini Kanuni Sondaj Gemimiz yapacak. Kuyu testlerine önce Türkali-2 kuyusundan başlayacağız. İnşallah Mayıs ayı içerisinde bu testlere başlamayı planlıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bakan Dönmez, "Petrol ve doğal gazda son 3 yıldır 93 ekipmanı yerli imkanlarla üretiyoruz. Yerlileştirdiğimiz ekipmanların bütçesi 186,5 milyon lira oldu." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Adana'da motosiklet fabrikasında yangın Enerji Kanunu TBMM'de kabul edildi Ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı Silivri'de bir genç tartıştığı babasını öldürdü! Meteoroloji'den 15 ile sarı kodlu alarm!