Resimli Kadir Gecesi mesajları - Kadir Gecesi mesajları 2018

Resimli Kadir Gecesi mesajları bin aydan daha hayırlı olan bu gecede insanlar tarafından merak ediliyor. Kadir Gecesi mesajları 2018 yılı ile ilgili tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Kadir Gecesi 2018 yılı Ramazan ayında 10 Haziran Pazar akşamı Müslümanlar tarafından idrak edilecek. Bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecesi'ni insanlar ibadetle geçirecek. Bu mübarek günde birçok insan sevdiklerinin, dostlarının ve ailesinin kandilini kutlamak için Kandil gecesi mesajları 2018 aratmasını yapıyor. Bizlerde bu haberimizde Kadir Gecesi'nde sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajları derledik. Resimli Kadir Gecesi mesajları ile ilgili merak ettiğiniz tüm her şeyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

RESİMLİ KADİR GECESİ MESAJLARI

Kadir Gecesi, tüm İslam âlemi tarafından 10 Haziran akşamı gecesi idrak edilecek. Şimdiden birçok insan Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarından, WhatsApp gibi konuşma uygulamasından sevdiklerine gönderebilmek için Resimli Kadir Gecesi mesajları arıyor. Bizlerde en güzel resimli Kadir Gecesi mesajlarını haberimizde derledik. Kadir gecesi resimli mesajlarını haberimiz üzerinden telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirerek sosyal ağlardan ve mobil uygulamalar üzerinden sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 

KADİR GECESİ MESAJLARI 2018

Kadir Gecesininde dualar etmek, Kadir suresi ve Kuran okumak hayırlıdır. Bunun dışında bu mübarek günü sevdiklerinizle paylaşmak için onlarla güzel mesajlar paylaşmak isterseniz sizler için SMS atmaya veya Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda ya da Whatsapp ile paylaşmaya uygun güzel Kadir Gecesi mesajları derledik.

Allahım, Kendi gayret ve aktivitelerimizin yanında, senin tevfik ve inayetine de fevkalâde önem verelim. Her hareketimizde rızana mazhar olma yollarını araştıralım. Senin inayetine vesile sayılan birliğe-beraberliğe olağanüstü ihtimam gösterelim Ya Rabbi!

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Yüreğine bin damla serpilsin ki yüreğin ferahlasın, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun ki huzur dolu bir yaşamın olsun, bu mübarek Kadir gecesinde tüm dualarınız kabul olunsun.



– Kardeşliğin kalıcı olduğu, sevenlerin bir araya geldiği mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi bahşedildiği nice kandillere…

– Ağaçlardan dökülen her bir yaprak duacınız; Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.



– Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler. Kadir Geceniz mübarek olsun.

– Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler… İyi kandiller.

– Mübarek aylara selam, Kadir geceniz kutlu olsun!

– Affolmamız dileğiyle Kadir Gecenizi tebrik ederim.



– Allah’ın adıyla başladığınız her işinizin hayırlı olması dileğiyle Kadir geceniz mübarek olsun.

– Allah’ın aşkıyla yan Kadir gecesinde, Mevlana gibi dön bu mübarek gecede; secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller.

– Allah’ın rahmeti sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç sönmesin, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nurla dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul, Kadir Geceniz kutlu olsun.

– Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahilerin gönülleri okşadığı bu gecede dualarla birleşmek dileğiyle Kadir gecenizi kutlarım.

– Baki sevgiler için nice dilekler; ölümü bile ayrılıktan saymayan gönüller vardır. Engeller çıksa mesafeler açılsa ne olur dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! Tavuk eti ihracatına sınırlama! İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın