Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı yarın sabah saat 06.00 itibarıyla hizmete açılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nın devamı niteliğinde olan Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı yarın sabah saat 06.00 itibarıyla hizmete açılıyor.

Metro hattının tüm istasyonlarında yürüyen merdivenli giriş-çıkışlar ile engelliler için asansörlerin bulunduğu metro hattının D-100 Karayolu güzergahındaki tüm istasyonlarda, kuzey ve güney taraflarda giriş-çıkışlar ve bu giriş-çıkışlar arasında alt geçitler yer alıyor.

DİĞER METROLARLA BAĞLANTI

Resmi açılış töreni daha sonra yapılması planlanan Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı hizmete alındığında; Sabiha Gökçen Havaalanı Metro Hattı ile Tavşantepe İstasyonu'nda, Metrobüs ile Ünalan İstasyonu'nda, Marmaray ile Ayrılıkçeşme İstasyonu'nda, Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı ile Yenisahra İstasyonu'nda, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ile de Kozyatağı İstasyonu'nda entegre edilmesi planlanıyor.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! 28 Şubat davası sanıklarına af getirildi! İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çiftçi desteklerinde limitler artırıldı! Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü