İmamoğlu: Milletin seçtiğini ancak millet değiştirir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Dudullu – Bostancı metro açılış töreninde konuştu.

İBB tarafından yapımı tamamlanan 14.5 kilometrelik, 13 istasyondan oluşan Dudullu-Bostancı metro hattının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan İmamoğlu şunları söyledi:

"Sadece ülkemizin değil, Avrupa'nın en büyük şehrini yöneten belediye başkanlarının mutlaka geçmek zorunda olduğu bir sınav vardır. O sınavı geçmezlerse tüm dersleri verseler de sınıfta kalırlar. İBB'nin en önemli sınavı metro sınavıdır. Metro medeniyetin başat seviyesidir. Birçok önde gelen kent, İstanbul'u bu yarışta geride bıraktı. O nedenle göreve gelir gelmez metro yapmayı İstanbul için bir onur meselesi haline getirdik. Ne dünyadan ne Avrupa'dan bu konuda geri kalamazdık, o nedenle görevde kaldığımız sürenin yarısını metroya ayırdık.

İşte bu yalın yetkiyi sindiremez milletin seçtiğin kişi olarak millete efendilik yapmaya kalkarsan işte o zaman ne olur biliyor musun? İstanbul’un bu halis yönetimine el koymak adına her türlü kumpas yapmaya kalkarsınız.  Yaratmak istedikleri tam bir demokrasi krizidir."

‘Sıfır Atık’ projesine uluslararası bir ödül daha! Beşiktaş'ta 4 katlı binada patlama: 1 işçi yaralı "Mahzen-44" operasyonlarında 15 şüpheli yakalandı 3 organize suç örgütü çökertildi! Türkmenistan gazı, Azerbaycan üzerinden gelecek Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı