İçişleri Bakanlığı: Şırnak'ta 5 terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı, Şırnak Cudi Dağı bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İç güvenlik operasyonları çerçevesinde Şırnak Cudi Dağı Bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAYDILAR

TSK: Hakkâri/Yüksekova kırsalı ile Irak kuzeyinde yer alan Hakurk, Zap ve Gara bölgelerine 18 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtlarında birliklere saldırı hazırlığında olan 7 terörist etkisiz hale getirildi.

SABAH SAATLERİNDE DE 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 3. Piyade Tümen Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Adana'da motosiklet fabrikasında yangın Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Bedelli askerliğe gelecek zam hesaplandı Enerji Kanunu TBMM'de kabul edildi Ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı Silivri'de bir genç tartıştığı babasını öldürdü!