Hakkari'de kalleş saldırı: Şehit ve yaralılar var

Hakkari' nin Çukurca ilçesi Uzundere köyü Harkabirim Tepe Üs bölgesinden inen askeri araca yönelik PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Bugün saat 10.30 sıralarında, Çukurca ilçesine bağlı Uzundere köyü Harkabirim Tepe Üs Bölgesi'nden inen askeri araçlara, Dolabaren Tepe mevkiinde PKK'lı teröristler roketatarlı saldırıda bulundu. Saldırıda,  2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Hakkari Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

TSK TERÖRİST PEŞİNDE

TSK ise terörle mücadele operasyonlarına devam ediyor.Teröristle mücadele sadece Kandil'le sınırlı kalmıyor. Hudut güvenliğinin sağlanması, terör örgütü PKK'nın söz konusu bölgelerdeki barınma alanlarının imha edilmesi, terör örgütüne ait mühimmatın yurda girişinin önlenmesi, teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik Irak'ın kuzeyinde terör örgütü tarafından kullanılan diğer bölgeler da Türk Silahlı Kuvvetlerince vuruluyor.

Haziran ayının ilk haftasında Hakurk, Gara, Metina, Zap ve Avaşin Basyan'a düzenlenen hava harekatlarında 12 terörist etkisiz hale getirildi, terör örgütünün söz konusu bölgelerde sığınak, silah deposu, barınak olarak kullandığı 20'ye yakın hedef imha edildi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 9 Haziran'da Zap ve Hakurk bölgelerine hava harekatında 3, 10 Haziran'daki hava harekatında ise Şırnak'ın Bestler-Dereler ile Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 9 terörist etkisiz hale getirildi. 16 Haziran'da da savaş uçakları, Zap, Avaşin-Basyan ile Hakkari'nin Çukurca kırsalındaki terör hedeflerini vurdu. Hava harekatında 9 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ile Diyarbakır ve Şırnak kırsallarında 17-18 Haziran'da düzenlediği hava harekatlarında da 26 terörist etkisiz hale getirildi.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi!