Gelinim Mutfakta Hatice yarışmadan ayrıldı mı? Neden yok ve geri gelecek mi?

Gelinim Mutfakta Hatice yarışmadan ayrıldı mı? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında Hatice neden yok ve geri gelecek mi sorusu merak ediliyor. Ayrıntılar ve tüm merak edilenler Ajanshaber.com'da.

Gelinim Mutfakta programında sevilen isimlerden olan Hatice 2 Temmuz Pazartesi günü herkesi şaşırttı. Gelin kaynana ikilinin yokluğu herkes tarafından hissedildi. Geçen hafta elenen ismin Başak olmasına rağman bugün Hatice neden yok sorusu aratılmaya başlandı. Başarılı yarışmalacılardan biri olan Hatice'nin neden olmadığı merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta Hatice yarışmadan ayrıldı mı? Tüm detayları ve merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Yarışmanın başarılı gelinlerinden bir tanesi olan Hatice'nin 2 Temmuz Pazartesi günü program boyunca olmayışı izleyicinin dikkatini çekti. Hatice neden yok sorucu izleyici tarafından sorulmaya başlandı. Geçen hafta elenen ismin Başak olmasına rağman Hatice'nin yokluğu merak uyandırdı. Peki Gelinim Mutfakta Hatice geri gelecek mi? 

Fatih Ürek'in yaptığı açıklamaya göre en uzun soluklu yarışmacılar Hatice ve Hüsniye çifti kendi istekleri ile yarışmadan çekildiler. Neden çekildiklerine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Bölge Gündem Gazetesi'nin ulaştığı kaynaklara göre Hatice Karabulut'un başka bir televizyon projesinden teklif aldığı için yarışmadan ayrıldığı bilgisine ulaşıldı. Bundan sonraki bölümlerde Hatice ve Hüsniye'nin yerine önceki bölümlerde yarışıp elenmiş çift gelin Cansu ve kayınvalide Sevgül geldi. Gelinim Mutfakta Hatice geri gelecek mi konusu izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda yarışmanın diğer favori isimlerinden Elif de kendine daha fazla vakit ayırmak için yarışmadan ayrılmıştı. Hatice’nin yarışmadan ayrılması izleyenleri üzdü.

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE KİMDİR?

Gelinim Mutfakta’nın iddialı ismi Hatice Karabulut, ilk bölümden bu yana adından söz ettiriyor. Yarışmanın ilk bölümünde iki birinciden biri olan genç yarışmacı, zaman zaman şaşırtıcı tepkileri nedeniyle program sunucusu Fatih Ürek’i de şaşırtıyor. Yarışmanın en uzun soluklu yarışmacısı Hatice Karabulut 81. bölümde kendi isteği ile yarışmadan çekildi. İşte kayınvalidesi Hüsniye Karabulut ile yarışmaya katılan Hatice Karabulut hakkında detaylı bilgiler.

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını “ “Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim” sözleriyle ortaya koymuştu.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!