Filenin Sultanları gümüş madalya kazandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihi bir başarı yakaladığı Milletler Ligi finalinde ABD'ye 3-2 yenilerek 2. oldu ve gümüş madalya kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finaller organizasyonunun final maçında ABD'ye 3-2 yenildi. Gençleştirilmiş kadrosuyla Milletler Ligi’nde büyük bir başarı elde eden Filenin Sultanları gümüş madalyanın sahibi oldu.

ABD'YE 3-2 KAYBETTİK

Maça hızlı başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ilk seti 25-17 önde tamamladı. 2. sette Amerika Birleşik Devletleri üstün olan taraftı. Üstüste sayılar bulan Amerika, seti 25-22 kazandı ve skoru eşitledi. 3. sete ise Ay Yıldızlar hızlı başlamasına karşın, setin sonlarında Amerika oyuna ortak oldu. Birleşik Amerika önce 22-16'dan gelir geldi ardından da 4 kez set sayısı kullandı.

Filenin sultanları rakibe oyun şansı vermedi ve kullandığı ilk set sayısında sonuca giderek, 3. seti 28-26 kazanarak 2-1 öne geçti. 4. sette Amerika üstünlüğü vardı. Amerika, başından sonuna kadar etkili bir oyun sergilediği seti 25-15 kazandı ve maça tutundu: 2-2. 

Karar setine iyi başlayan Milliler 2-0 öne geçti. Ancak üst üste 5 sayı alan Amerika, üstünlüğü ele geçirdi. Ay Yıldızlar'ın oyuna ortak olma isteğine Amerika Birleşik Devletleri izin vermedi ve karar setini de 15-7 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. 

Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Yusuf Halaçoğlu, parti kurmaya hazırlanıyor! Kadına kafa atıp çantasını çalan kişi tutuklandı Bingöl'de yola çıkan ata otomobil çarptı: 1 ölü! İçişleri Bakanlığı'ndan yeni tasarruf tedbirleri!