Fener'e Bulut geldi

Fenerbahçe, teknik patron konusunda kararını verdi. Alanyaspor’dan da izin alarak Erol Bulut’la resmen anlaşma sağladı. Karar aşamasında Emre Belözoğlu’nun rol oynadığı ve Bulut’la 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe’de soruların başında, yeni teknik direktörün kim olacağı sorusuydu. Adaylardan Erol Bulut, Abdullah Avcı, Manuel Pellegrini ve Nenad Bjelica gibi isimler ön plana çıkmıştı. Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç’un riske girmeyip, yabancı bir teknik direktör istediği ancak bu şartlarda gündeme gelen son isim Pellegrini’nin yıllık ücretinin en az 5 milyon Euro’dan olması kararından vazgeçtiği ortaya çıktı. Emre Belözoğlu’nun da devreye girerek, Alanyaspor’un hocası Bulut’tan yana oy kullandığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Teknik ekibi de hazır..

Alanya’nın Türkiye Kupası finali oynayacak olması ve sezonun bitmesi sonrasında Bulut’un resmi olarak Sarı- Lacivertliler tarafından açıklanması bekleniyor. Elde edilen bilgiye göre anlaşmanın 2+1 yıllık olacağı, tecrübeli çalıştırıcının beraberinde yardımcı olarak sadece Mehmet Yozgatlı’yı getireceği öğrenildi.

Bulut’a teknik ekipte ayrıca şu an da takımın bünyesinde bulunan Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio teknik kadroda yer alacak. Teknik ekibin üstünde ise Emre Belözoğlu yer alacak. Emre, böylece takım ve yönetim arasında köprü görevi görecek.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot!