Ev alacaklara kredi imkanı!

Ziraat Bankası, ev alacak vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu. Banka, kendisi ile çalışan konut üreticilerinden alınacak olan evler için %0,98 faiz ile kredi vereceğini açıkladı. 120 aya kadar vade ile 500 bin TL’ye kadar kredi sundu.

Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre “Uygulama kapsamına bankamızda aktif olarak kredili çalışmakta olan konut üreticileri olup, anlaşmalı olduğumuz firmalardan konut satın alacak müşterilerine aylık %0,98, faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile 500 Bin TL’ye kadar kredi sunuyoruz.” dile getirildi.

BU FIRSAT BİR DAHA GELMEZ!

Ziraat bankasında konut kredileri faiz oranı aylık %1,78 olarak belirlenmişti. Banka ile çalışan konut üreticileri de elini taşın altına koyarak, faiz maliyetlerinin bir kısmını üstlenerek müşterilerine faiz oranını %0,98 olarak belirledi. Bu uygulama sayesinde başta alt ve orta gelir aile grubunda yer alan müşterilerimiz artık konut sahibi olabilecekler.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!