Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncuları ile dikkat çekiyor

Yaz sezonunda TRT 1 ekranlarına gelecek olan Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor. Konusu ve oyucuları ile dikkat çeken Elimi Bırakma ne zaman başlayacak sorusunun cevabı ve tüm ayrıntılar Ajanshaber.com'da.

Her kanalın yaz dizisi olarak ortaya çıkardığı dizilerin yanında TRT 1 kanalı da bir yaz dizisi ortaya çıkardı. Üs Yapım imzası taşıyan dizi oyuncuları ile dikkatleri çekiyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Sinan’ı yani Alp Navruz ve Alina Boz başrolü paylaşacak. Etkileyici bir drama dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor. Peki Elimi Bırakma dizisi konusu nedir ve Elimi Bırakma dizisi hakkında merak edilen her şey haberimizin devamında.

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaz sezonunda TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan Elimi Bırakma dizisi ne zaman başlayacak sorusu izleyiciler tarafından aratılıyor. Başrollerini Alp Navruz ve Alina Boz'un paylaştığı dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki Elimi Bırakma konusu nedir? Etkileyici bir drama olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Merakla beklenen Elimi Bırakma dizisi Temmuz ayında ekranlara gelerek izleyicinin beğenisine sunulacak. Tarih hakkında net bilgiyi ilerleyen günlerde yapımcılar tarafından yayın tarihi açıklandığında haberimizde bulabilirsiniz.

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ KONUSU

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir. Cenk ile Azra’nın muhteşem aşk hikayelerinin anlatıldığı Elimi Bırakma çok yakında Trt 1 ekranlarında.

ELİMİ BIRAKMA OYUNCULARI

ALP NAVRUZ

Yakışıklı oyuncu 2 Şubat 1992 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 3 kardeş olan Navruz'un 1 kız birde erkek kardeşi vardır. Cihan Ünal, Altan Erkekli gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi alan Alp Navruz daha önce Arkadaşlar iyidir dizisinde piskopat Berke karakterine hayat vermişti. En son ise fenomen dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda Sinan karakteri ile tanınmıştır.

ALİNA BOZ

13 Haziran 1988 Rusya'da doğup büyüyen genç yıldız oyuncunun annesi Rus Olga Boz babası ise Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Ata Demirer'le Avea reklamında rol almıştır. Murat Boz'la bir dergide kapak yüzü olmuştur fakat hiç bir akrabalığı yoktur. Cesur Hemşire dizisinde Canan karakterini canlandırmıştır. Paramparça dizisinde Hazal karakteriyle tanınmış ve sonrasında dizilerde aranan yüzler arasında yerini almıştır. Başarılı oyuncu en son ise Vatanım Sensin dizisinde rol almıştır.

BATUHAN EKŞİ

13 Ekim 1990 doğumlu yetenekli oyuncu 1.86 boyunda 73 kiloda siyah saçlı, kahverengi gözlü ve terazi burcudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Sihirli Annem, İntikam, Medcezir ve Yaz'ın Öyküsü dizilerinde rol almıştır. En son ise Kalbimdeki Deniz dizisinde Mustafa karakterine hayat vermiştir.

SERAY GÖZLER

27 Eylül 1961 Adana doğumlu 54 yaşındaki başarılı oyuncu Saydam Yeniay ile evlidir ve Ege isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro ödülünü kazanmıştır. Süper Baba, Yabancı Damat, Aynalar ve Zoraki Koca gibi dizilerde rol almıştır. En son ise Tutsak dizisinde Sevim karakterine hayat vermiştir.

DOLUNAY SOYSERT

25 Mart 1973 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2006'dan itibaren Sinan Tuzcu ile evliliği bulunmaktadır. Benim Annem Bir Melek, Urfalıyam Ezelden, Muhteşem Yüzyıl, Adanalı gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu en son Kayıtdışı dizisinde rol almıştır.

CEMRE CÜMELİ

1 Ocak 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi eğitimi almıştır. Tatlı İntikam dizisinde Simay karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyuncu en son Show tv ekranlarında yayınlanan Servet isimli dizide Hande karakterine hayat vermiştir.

BURAK TAMDOĞAN

1 ocak 1971 Ankara doğumlu Burak Tamdoğan Ankara Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Küçük Kadınlar, Geniş Aile, Yamak Ahmet, Kara Para Aşk gibi dizilerde rol alan Tamdoğan Temel ile Dursun İstanbul'da filminde de rol oynamıştır.

EBRU AYKAÇ

7 Şubat 1975 tarihinde Manisa’ da doğmuştur. Eğitimin büyük bir bölümünü memleketinde bitirmiştir. Kendisine özgü sempatik tavırları ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Önemli dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu daha önce Beyaz Yalan, Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak da Kırlangıç Fırtınası dizisinde Meryem karakterini canlandırmıştır

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! Beşiktaş'ta 4 katlı binada patlama: 1 işçi yaralı Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! 28 Şubat davası sanıklarına af getirildi! Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar