Dünya Kupası eleme maçları heyecanı başladı! İşte sonuçlar…

Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri heyecanı başladı. 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak takımların belirleneceği Avrupa Elemeleri'nde C, E ve F gruplarında ilk maçlar tamamlandı.

Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri heyecanı başladı. 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak takımların belirleneceği Avrupa Elemeleri'nde C, E ve F gruplarında ilk maçlar tamamlandı. Gecenin maçında İngiltere deplasmanda Slovakya’yı son dakikada gelen golle 1-0 mağlup ederken Fenerbahçe’nin futbolcusu Martin Skrtel kırmızı kart gördü.

ARAS ÖZBİLİZ SAKATLANDI

E Grubu maçında Danimarka deplasmanına çıkan Ermenistan’da forma giyen Aras Özbiliz de sakatlandı ve oyundan alındı.

Grupta oynanan diğer maçlarda da Kazakistan, sahasında Polonya ile 2 - 2, Romanya da evinde Karadağ'la 1 - 1 berabere kaldı.

C GRUBU’NDA AZERBAYCAN VE ALMANYA KAZANDI

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’na Azerbaycan galibiyetle başladı. İlk maçını San Marino ile oynayan Azerbaycan rakibinin 10 kişi kaldığı maçı 1-0 kazandı. Azerbaycan’ın golü 45. dakikada Ruslan Gurbanov’dan geldi.

ALMANYA, NORVEÇ’İ RAHAT GEÇTİ

C Grubu’nun bir diğer maçı ise Norveç ile Almanya arasında oynandı. Almanya deplasmanda Norveç’i Thomas Müller (2) ve Joshua Kimmich'in golleriyle 3-0 yendi. Çek Cumhuriyeti - Kuzey İrlanda mücadelesi ise golsüz tamamlandı.

3 grupta alınan sonuçlar şöyle;

C GRUBU

San Marino - Azerbaycan: 0 - 1

Norveç - Almanya: 0 - 3

Çek Cumhuriyeti - Kuzey İrlanda: 0 - 0

E GRUBU

Kazakistan - Polonya: 2 - 2

Danimarka - Ermenistan: 1 - 0

Romanya - Karadağ: 1 - 1

F GRUBU

Litvanya - Slovenya: 2 - 2

Slovakya - İngiltere: 0 - 1

Malta - İskoçya: 1 - 5

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Ankara'da ekmeğe zam geldi! Tavuk eti ihracatına sınırlama! Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! Muhtarlara yeşil pasaport talebi! Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!