Down sendromlu Özlem'in Hayali Gerçek Oldu

Adana’da Down sendromlu Özlem Ortak, en büyük hayali olan beyaz gelinliği en sonunda giydi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sembolik bir düğün yapılarak törende, Özlem Ortak'a kuzeni Alihan Kalender eşlik etti

Adana ilinde Down sendromlu Özlem Ortak kendisi için yapılan sembolik düğünde hayali olan gelinliği giydi. Hatice ve Halil ortak çiftinin down sendromlu kızı olan Özlem ortak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’de sembolik bir düğün yapıldı. Damatlık için de kuzeni Alihan Kalender eşlik etti. Müzik eşliğinde dans eden çift, davetliler tarafından alkışa tutuldu.

Adana Büyükşehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü tarafından Özlem Ortak’a Cumhuriyet altını ve inci kolye hediye etti. Anne ve babası mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler ve Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

Başkan Özlem Ortak’ın mutluluğuna ve heyecanına ortak oldukları için büyük sevinç duyduğunu söyledi.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!