DEAŞ'a 4 ilde nefes kesen operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 36 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Yerlikaya,  DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 36 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

DEAŞ Terör Örgütüne yönelik İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’de gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-27” operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

Operasyonlar sonucunda; pompalı tüfeklere, ruhsatsız tabancalara, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Aliyev'den taziye mesajı! Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! Fenerbahçe'den maç sonu flaş paylaşım! İran'dan Reisi açıklaması! Enkazı Akıncı TİHA buldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı