Gaziantep Ulu Cami'ye canlı bomba ihbarı! Güvenlik güçleri alarma geçti

Gaziantep Ulu Cami'ye canlı bomba ihbarı güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Gaziantep Emniyeti, Ulu Cami'ye çıkan yolları ve çevresini tanker, otobüs ve kepçelerle kapattı.

Gaziantep'te Ulu Cami'ye canlı bomba ihbarı güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Gaziantep Emniyeti, Ulu Cami'ye çıkan yolları ve çevresini tanker, otobüs ve kepçelerle kapattı.

CAMİYE GİRİŞLERDE KİMLİK KONTROLÜ

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Alleben Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'ye canlı bomba ihbarı üzerine emniyet güçleri harekete geçerek, camiye girişler de kimlik kontrolü yapmaya başladı. Saldırı ihbarı üzerine AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ise boşaltıldı.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİN ÇIKIŞINA İZİN VERİLMEDİ

Terörle mücadele ekipleri cami ve etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, caminin yakınında bulunan iki okuldaki öğrenci ve öğretmenlerin çıkışlarına izin verilmedi.

CAMİ ETRAFINDAKİ ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Polis ekipleri olası bir bombalı saldırıya karşın caminin etrafında bulunan araçları, çekicilerin yardımıyla çekti.

ABD'DEN GAZİANTEP UYARISI! 

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Gaziantep'te özellikle yabancılar tarafından tercih edilen alışveriş merkezi ve işletmelere yönelik bir terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda uyarıda bulunmuştu.

'TERÖRİSTLER AVM YA DA KAFELERİ HEDEF ALIYOR'

Elçiliğin ABD vatandaşlarına ithafen yayımladığı mesajda, Gaziantep'teki bir 'terör hücresi'ne yönelik polis soruşturması yürütüldüğüne dair haberler olduğu belirtilmişti. Mesajda, 'Bu bilgiye göre, teröristler muhtemelen alışveriş merkezlerini ya da Batılı müşterilerce tercih edilen restoran ve kafeleri hedef alıyor' ifadesi yer almıştı. 

Elçilik, 'Gaziantep'teki ABD vatandaşlarına bu tarz işletmelere giderken dikkatli olmalarını, mümkünse gitmemelerini tavsiye ediyoruz' uyarısında bulunmuş,  saldırıları hangi terör örgütünün gerçekleştirebileceğinden şüphelenildiğini belirtilmemişti.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot!