Çocuklar Duymasın oyuncusu Deniz Gök kimdir? Kaç kilo verdi?

Çocuklar Duymasın oyuncusu Deniz Gök kaç kilo verdi sorusu insanlar tarafından merak ediliyor. Deniz Gök kimdir sorusu ile ilgili merak edilen detayları sizin için derledik.

Çocuklar Duymasın dizisindeki performansıyla dikkat çeken genç oyuncunun yeni hali herkesi şaşırttı. İnsanlar şimdi Çocuklar Duymasın oyuncusu Deniz Gök kaç kilo verdi sorusuna yanıt aramaya başladı. Verdiği kilolarla gündeme gelen genç oyuncu toplamda 20 kilo verdiği açıkladı. Deniz Gök kimdir sorusuyla ilgili merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

DENİZ GÖK KAÇ KİLO VERDİ? 

Genç oyuncu Deniz Gök, verdiği kilolarla gündeme geldi. Çocuklar Duymasın dizisinde İrem karakterine hayat veren Deniz Gök’ün değişimi ekranların yanı sıra sosyal medyada da dikkat çekiyor. 4 ayda 20 kilo veren Deniz Gök, spor yapmayı da ihmal etmiyor.

DENİZ GÖK KİMDİR?

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı İrem karakteriyle tanınan Deniz Gök, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimamar Sinan GüzelSanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversiteyi bitirmesinin ardından Birol Güven'in kurduğu MinT Motion Pictures dizi ve sinema yapım firmasında senaryo asistanı olarak çalışmaya başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve İrem karakterini canlandırmaktadır.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi!