CHP'li Kadıköy Belediyesi'nden adrese teslim atama

CHP'de yerel seçim şımarıklığı belediyelerdeki atamalara yansıdı. İmamoğlu'nun sıkı destekçisi, Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Uzun yıllar sonra ilk kez seçimden birinci parti olarak çıkan CHP'de seçim sonuçlarının yarattığı şımarıklık belediyelerdeki atamalara da yansıdı.

CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun, Çankaya Belediyesi'ne Kültür İşleri Müdürü olarak atanmıştı.

Bugün de yerel seçim süreci boyunca İmamoğlu'na verdiği destekle bilinen Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek'in Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandığı ortaya çıktı.

Seçim süreci boyunca "liyakat" argümanını dilinden düşürmeyen CHP'nin, seçimden günler sonra yaptığı adrese teslim atamalar kamuoyunda rahatsızlığa yol açtı.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Ankara'da ekmeğe zam geldi! AK Parti'de değişim kapıda! Muhtarlara yeşil pasaport talebi! Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Komünist Başkan' belediyeyi borç batağına sokmuş