Caner için harekete geçiyorlar!!

Beşiktaş, Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin'in bonservisini Inter'den alıyor.

Kartal en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan milli futbolcuyu ortada bırakmayacak. Yapılan özel anlaşma gereği Çizme ekibine 1 milyon euro ödeyerek Caner’in bonservisini satın alma opsiyonu bulunan siyah-beyazlı yönetim sezon sonu gelmeden bu hakkını kullanacak.Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor maçının ikinci yarısında sol ayak aşil tendonu kopan Caner Erkin’e sahip çıkacak. Siyah-beyazlıların, Inter’den satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralanan milli futbolcunun bonservisini alacağı bildirildi.

En az 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner’in durumuyla ilgili Beşiktaş Sağlık Kurulu ile görüşecek olan siyah-beyazlı yönetim, yetenekli futbolcunun geleceği hakkında kararını verecek.

Yapılan anlaşmaya göre Inter’e 1 milyon euro ödemesi halinde Caner’in bonservisini satın alma hakkı bulunan Beşiktaş bu konuyu şimdilik gündeme getirmeyecek.

Turgut Altınok'un kızı ile Efe Bezci evleniyor Türk Hava Kuvvetleri 113 yaşında Süper Lig'de yeni sezon ne zaman başlayacak? Ekinci için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı! Yapay zeka bu kez doktorların mesleğine göz dikti!