Bir minibüsten 36 kişi çıktı!

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüs için İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile uygulanan denetimlerde minibüsçüler yine sınıfta kaldı. Esenyurt'ta durdurulan bir minibüste belirlenenden fazla yolcu taşındığı tespit edildi. 12 olması gereken yolcu sayısının 36 olması nedeniyle minibüs şoförüne ceza kesildi.

Esenyurt'ta gün boyu çeşitli yerlerde sürdürülecek denetimler trafikte başladı. Bu sabah erken saatlerde ilçenin farklı noktalarında oluşturulan denetim noktalarında toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak sosyal mesafe ve maske kuralına uyulup uyulmadığı denetlendi. Belirlenenden fazla yolcu alan araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, ayaktaki fazla yolcular araçlardan indirildi. Esenyurt'ta durdurulan bir minibüste belirlenenden fazla yolcu taşındığı tespit edildi. 12 olması gereken yolcu sayısının 36 olması nedeniyle minibüs şoförüne ceza kesildi.

MİNİBÜSTE BURUN BURUNA 36 YOLCU❗️ İstanbul #Esenyurt’ta trafik kontrolünde 12 kişi olması gereken minibüsten 36 kişinin çıkması polisleri bile şaşırttı. Polis, “Kaptan bu ne” diye tepki gösterirken, şoför ''haberim yok'' sözleriyle kendini savundu. > https://t.co/C8jhkyE2iA pic.twitter.com/eP5YDsWTfn

— Ajans Haber (@AjansHaberResmi) August 6, 2020
Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!