Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış bu gece etkili olacak

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru benzin ve motorin fiyatlarında fazlasıyla düşüş yaşanırken, 2019'un 2. haftasında bu geceden sonra benzin ve motorin fiyatlarında tekrar artış yaşanacak. Bu vesileyle benzinin litre fiyatına 16 kuruş, motorine ise 20 kuruş zam gelecek.

Yeni benzin ve motorin fiyatları bu geceden itibaren geçerli olacak. Benzinin litre fiyatına 16 kuruş motorine ise 20 kuruş eklenecek.

Geçen yılın sonlarına doğru benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan düşüş herkesin yüzünü güldürmeyi başarmıştı fakat bu geceden itibaren geçerli olacak olan yeni zamdan sonra Ankara'da ortalama olarak 5,94 liradan satılan motorinin litre fiyatı 6,14 olacak. Fiyatların İstanbul'da ise 5,81 liradan 6,01 kuruşa gelmesi bekleniyor. Bu bağlamda dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar değişiklik gösterebilir. Farklı şirketlerin ve kentlerin kendi belirlediği fiyatlar doğrultusunda rakamlarda küçük değişiklikler olabilir.

Türkiye'de yükselen dolar kuru yükselişi, brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatlarında gözüken artış sebebiyle pompa fiyatlarındaki zam tetiklendi.

Adıyaman'da bir polisten meslektaşlarına saldırı! Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi! İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı!