Bakan Albayrak'tan başsağlığı mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'de kazada hayatını kaybedenler için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Albayrak, "Hakkari Yüksekova'daki kazada hayatını kaybeden 6 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum" dedi.

Bayramın son gününde Hakkari'den korkunç bir haber geldi. Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı yakınlarında uçurumdan yuvarlandı. Edinilen bilgiye göre; 4 kişi kazada hayatını kaybetti. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan 2 kişi daha yaşamını yitirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'de kazada hayatını kaybedenler için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Albayrak, "Yüksekova'daki kazada hayatını kaybeden 6 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum" dedi.    

Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Enerji Kanunu TBMM'de kabul edildi Ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı Silivri'de bir genç tartıştığı babasını öldürdü! Meteoroloji'den 15 ile sarı kodlu alarm!