Avrupa'da 2021'e damga vuran 10 forvet

Avrupa'da performanslarıyla farkını gösteren yıldız golcüler, 2021'e damga vurdu. Avrupa'da oynayan yıldız forvet oyuncuları milli takımda ya da liglerde gösterdikleri performansla geçen yıl adından söz ettirdi. İşte listede bir Türk yıldızın da olduğu 2021'e damga vuran golcüler!

Robert Lewandowski (Bayern Münih, Polonya)

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) forma giyen futbolcular, Bayern Münih’in Polonyalı forvet oyuncusu Robert Lewandowski’yi sezonun ilk yarısının en iyi futbolcusu seçti. 

Geçen sezon Bundesliga'da 41 kez ağları sarsarak eski yıldız futbolcu Gerd Müller'in ligde en çok gol atan oyuncu rekorunu kıran Robert Lewandowski, bu sezon da istikrarını sürdürüyor.

Bayern Münih formasıyla tüm kulvarlarda 25 karşılaşmada 30 kez fileleri havalandıran Lewandowski, 2021 yılı içinde Polonya Milli Takımı'nda ise 11 gole imza attı

Sigaraya bir zam daha geldi! Tarım Kredi Market birçok üründe indirime gitti! En ucuz sıfır arabalar! Sigaraya zam geldi! Hıdırellez nedir? Nasıl dilek tutulur? Yurt dışında kaç Türk vatandaşı yaşıyor?