Acun Ilıcalı yeni bir kulüp daha satın alıyor!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda ekibi Shelbourne FC'ye yaptığı yatırımı sonlandırma kararı almıştı. Acun, daha büyük bir yatırımla, yeni bir kulüp satın almak üzere olduğunu açıkladı.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, spor muhabiri olarak başladığı kariyerinde kulüp başkanlığına kadar yükseldi.

2022 yılında İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan Acun, futbol yatırımlarına devam ediyor.

İrlanda ekibi Shelbourne FC'ye yaptığı yatırımı sonlandırma kararı alan Acun, daha büyük bir kulübe, daha ciddi bir yatırım yapmaya hazırlandığını açıkladı.

"Sıfırdan geldim, kahramana dönüştüm"

Kendini basketbol efsanesi Michael Jordan'a benzeten Acun, "Michael Jordan'ı hatırlıyor musunuz? Basketbol kariyerini bitirip beyzbol oynamaya başladığında herkes şoke olmuştu. Benim durumum da buna çok benziyor. Medya sektöründe öyle bir noktaya geldim ki hayal ettiğim her şeyi elde ettim. Sıfırdan geldim kahramana dönüştüm." diye konuştu.

"Hiçbir şey finansal hesaplamalara dayanmıyor"

Kulüp satın alırken para odaklı düşünmediğini belirten Acun, "Hiçbir şey finansal hesaplamalara dayanmıyor. Özel uçağımı satın aldığım zamanki gibi. Pilotuma sorduğumda bana 'Acun, eğer para hesabı yapıyorsan özel jet alma' demişti. Bir futbol kulübü için de aynı şey geçerli, parayı düşünmemelisin. Herhangi bir finansal hesaplama sizi mutlu etmez ama özel bir jet hayatınızı değiştirir ve bir futbol kulübü de aynıdır." dedi.

"Başka bir kulüp satın almaya çok yakınız"

Yeni bir kulüp satın almaya çok yakın olduğunu söyleyen Acun, "Başka bir kulüp satın almaya çok yakınız. Salı sabahı bir toplantı için bir yere uçtum ve kulübün her yerinde bulduğumuz tüm iyi yetenekleri test etmek için bize çok faydalı olacak bir kulüp satın almaya çalıştım. Takımım dünyanın en iyi yeteneklerini getirme gücüne sahip ama örneğin Hull'a üç forvet oyuncusunu nasıl getirebilirim? Bu imkânsız. İşte bu yüzden başka bir kulübe ihtiyaç var." şeklinde konuştu.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Tavuk eti ihracatına sınırlama! Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! Ankara'da ekmeğe zam geldi! Milli boksör Samet Gümüş Avrupa şampiyonu oldu Meteoroloji'den 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!