A101 9 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

Onlarca uygun ve fırsatlı ürünün bulunduğu A101 9 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. A101 9 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu ile ilgili tüm detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

A101 Marketler Zinciri yine dolu dolu bir kataloğla müşterilerini şaşırtmaya devam edecek. Herkesin büyük bir merakla beklediği kataloğda birbirinden farklı fırsatlı ürünler bulunuyor. A101 tüm müşterilerinin merakla beklediği A101 9 Ağustos 2018 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Ajans Haber ekibi olarak mutfak malzemelerinden teknolojik ürünlere kadar birçok fırsatlı ürünün bulunduğu bu kataloğu sizler için derledik. 9 Ağustos A101 aktüel ile ilgili merak ettiğiniz ürünleri ve tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

A101 9 AĞUSTOS 2018 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

A101 Marketler Zinciri yine müşterilerinin isteğine uygun bir kataloğ hazırladı. Merakla beklenen kataloğda özellikle teknolojik ürünler dikkat çekiyor. Teknolojik ürünler başta olmak üzere, oyuncaklar, mutfak eşyaları ve giyim ürünleri listede dikkat çeken kategoriler arasında yer alıyor. İşte bu haftanın ilgi çeken ürünleri...

A101 9 AĞUSTOS KATALOĞU İLE SATIŞA SUNULAN ÜRÜNLER

A101'in bu hafta yayınlanan kataloğunda yer alacak ürünler yine dilden dile dolaşacak. İşte bu hafta aktüel kataloğda yer alan ürünler...

A101 market fırsatlarında bu hafta SEG SDF 2451M derin dondurucu da sunarken bir diğer kampanyada King K-178 CleanStar elektrikli dik süpürge da sunuluyor.

Axen AXDAB3037 32” 82 ekran uydu alıcılı HD LED
Hometech mini uydu alıcısı
Metal USB fan
Piranha kablosuz bluetooth kulaklık
General Mobile GM 8 Go cep telefonu
SEG SDF 2451M derin dondurucu


Gölgeli salıncak
İki kişilik çadır
Katlanabilir kamp sandalyesi
Uyku tulumu
Kamp ürünleri
Mutfak ürünleri
KLPRO KLNM3613 şarjlı tornavida

A101 NE ANLAMA GELİYOR?

A101 marketler zinciri hissedarı Aziz Zapsu ismin nereden geldiğiyle ilgili "A101 hiçbir anlama gelmiyor. Ali Taran'a sürekli, 'Bize isim, logo, slogan bul diyoruz' diyoruz, üç-beş gün sonra bir bakıyoruz o İsimleri başkası kullanıyor. Bir gün bana e-posta atmış, Z747, A447 gibi bir şeyler yazıyor. 'Ne diyorsun sen kardeşim' dedim. 'Al sana marka, seç seç beğen, beğenmiyorsan kendin yap. Ama bunların alınmış olma ihtimali yok' dedi. Sonra şirket çalışanlarına sorduk, biri A101 olsun' dedi, öyle kaldı." şeklinde konuştu.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalı? Limak Lara Hotel'de "milliyet farkı" iddiası Tavuk eti ihracatına sınırlama! Tekel bayilerden BAT grubu sigaralara boykot! İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yangın İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi!