Alan, evinin önünde darp edildi! Biber gazına maruz bırakıldı

Boluda yaşayan 39 yaşındaki Büyük Birlik Partisi Bolu İl eski Başkanı Mahmut Alan eşiyle birlikteyken saldırıya uğradı. Evinden çıkınca 4 kişinin saldırısına uğrayan Alan, yaralandı. Sosyal medyada  50 binin üzerinde takipçisi bulunan alana ziyaretçi akını gerçekleşti.

Boluda yaşayan 39 yaşındaki Büyük Birlik Partisi Bolu İl eski Başkanı Mahmut Alan eşiyle birlikteyken saldırıya uğradı. Evinden çıkınca 4 kişinin saldırısına uğrayan Alan, yaralandı. Sosyal medyada  50 binin üzerinde takipçisi bulunan alana ziyaretçi akını gerçekleşti.

Dikkatçekici toplumsal eylemler yapan ve sosyal medyada 50 binin üzerinde takipçisi bulunan Alan bugün saat 12.30 civarında, saldırıyaa uğradı. Eşi ile evden çıkan Alan'a araçtan inen 4 kişinin saldırdığı iletildi. Sarldırganlar arasından 3 kişi Alan'a biber gazı ile saldırıp vurmaya başladı. Diğer bir kişi ise bu anları cep telefonu ile kaydetti. Daha sonra saldırganlar arabalarına binip olay yerinden uzaklaştı. Saldırıyı duyan mahalleliler Alan'a yardıma koştu ve 112 Acil Servis'e haber verdiler. Sağlık ekipleri Alan'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırdı. Alan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürüldüğü iletildi. Alan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Takipçileri Alan'ı saldırı sonrasında yalnız bırakmadı

Evinden çıktığı sırada 4 saldırgan tarafından darp edilen ve biber gazına maruz bırakılan Alan'ın yüzü ve vücudunda darp izleri oluştu. Saldırı haberi ardından sevenleri ve takipçileri Alan'ın kaldırıldığı hastaneye akın etti. Hastaneye yaklaşık 100 kişinin Alan'ı görmek için geldiği iletildi. Alan hastanedeki müdahaleler sonrasında ziyarete gelen kalabalığa iyi olduğu haberini vererek;  "Evimden çıktım. Eşimle birlikte aracıma doğru ilerliyordum. Elimde bazı malzemeler vardı. Araca bıraktığım sırada, yanımdan beyaz otomobil geçti. Tek kapısı açıktı. Araçtan inen, kapüşon takmış şekildeki tanımadığım kişiler, bana bir kağıt uzattı. Ben de onları polis sandım. Bana bir şey söyleyecekler sandım. 2 gün sonra Bolu Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili bir basın açıklamam olacaktı. Onun duyurusunu yapmıştım. Hiç konuşmadan 3 kişi direkt vurmaya başladı. Yere düştüm. Bir kişi telefonla çekim yapmaya başladı, diğer 3 kişi devamlı vurdu. Saldırı 5- 6 dakika sürdü. Bu sürede kim olduklarını göremedim; ama polisimiz, devletimiz büyük. 15 dakikada aracın cinsi, plakası bulundu. Polisimiz gereğini yapacaktır. Kim olduğunu bulacaklar. Benim kimse ile şahsi problemim yok. Benim problemim vatan hainleriyledir. Onların saldırı şekillerine benziyor. Arkadan saldırarak vurdular. 657'ye tabi, konuşamayan devletimin memurunun sesi olduğum için bana da böyle arkadan vuruyorlar. Devletimiz gerekeni yapacaktır. Şu anda da tespit edildi. Ben evimin önünde yapılmasına üzüldüm. Her şeyim belli çağırıp, istediğinizi yapın. 2 gün sonraki açıklamama ben bu halde çıkacağım." dedi.

Polis ekipleri saldırı olayını araştırmak için olay mahalindeki güvenlik kameralarından saldırganların aracını tespit etti. Plakası alınan aracın modeli de öğrenildi. Şüphelileri arama çalışması başlatıldı. 

Yorumlar