ABD'de restoran zinciri kuran başarılı Türk iş kadını hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devleti'nin Teksat eyaletinde yaşayan Seçil Özpağda ve Mehmet Özpağda açtıkları fast food restoran zinciriyle tanınıyordu. 2 çocuk annesi Seçil Özpağda, omurilik kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

Uzun zaman önce Türkiye'den ABD'nin Teksas eyaletine göç eden çift, kısa zamanda kurdukları fast food restoran zinciriyle tanınmıştı.

2 çocuk annesi Seçil Özpağda (40)'ya omurilik kanseri teşhisi konulmuştu. DHA'dan alınan habere göre Özpağda bugün yaşamını yitirdi. İznik'te dünyaya gelen Seçil Özpağda'nın Teksas'ta toprağa verileceği açıklandı.

Bursa'nın İznik ilçesi nüfüsuna kayıtlı Seçil Özpağda ve eşi Mehmet Özpağda, yıllar öncesinden fast food işine girişmiş, ardından başarıyı yakalamışlardı. Müşteri memnuniyetini ve geniş ürün yelpazesini önemseyen çift, restoran zinciri kurarak Teksas'ta üne kavuştu. Ancak, bir süredir rahatsız olan Seçil Özpağda, uzun zamandır omurilik kanseri ile mücadele etmekteydi. Yaklaşık olarak 2 aydır kanser tedavisini yürüten Özpağda, bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu.

Yorumlar