ABD Büyükelçiliğinden Türkiye'ye çifte mesaj!

ABD Büyükelçiliği sosyal medya hesabından Hakkari'de 7 askerin şehit olduğu 25 askerin de yaralandığı patlama ve Atatürk'ün vefatının 80. yılı nedeniyle birer mesaj yayımladı.

ABD Büyükelçiliği'nin Twitter'dan yayınlanan mesajında, "Hakkari’deki mühimmat deposunda meydana gelen üzüntü verici patlamada hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına en içten taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. ABD olarak yanınızdayız." denildi. 

Hakkari’deki mühimmat deposunda meydana gelen üzüntü verici patlamada hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına en içten taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. ABD olarak yanınızdayız.

— US Embassy Turkey (@USEmbassyTurkey) 10 Kasım 2018

 Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından Atatürk'ün vefatının 80. yılı nedeniyle yayınlanan mesajda ise "ABD'nin Türkiye Misyonu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük devlet adamı #Atatürk’ü ölümünün 80. yıldönümünde saygıyla anıyor." ifadesi kullanıldı.

ABD'nin Türkiye Misyonu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük devlet adamı #Atatürk’ü ölümünün 80. yıldönümünde saygıyla anıyor. #10Kasım #MustafaKemalAtatürk pic.twitter.com/z3XDzT0JRp

— US Embassy Turkey (@USEmbassyTurkey) 10 Kasım 2018

Yorumlar