7 aylık hasta bebeğini döven anne gözaltında

Hasta olduğu için hastaneye getirdiği 7 aylık erkek bebeğini ağladığı için döven anne Emine T. gözaltına alındı. Diyarbakır'da gerçekleşen olayı başka bir hasta yakını telefonuna kaydedince şiddet ortaya çıktı.

Bağırsak enfeksiyonu olduğu için hastaneye getirdiği 7 aylık erkek bebeğini ağladığı için döven anne Emine T. gözaltına alındı. Diyarbakır'da gerçekleşen olayı başka bir hasta yakını telefonuna kaydedince şiddet olayı ortaya çıktı.

Diyarbakır'da gerçekleşen şiddet olayı bir anne tarafından gerçekleşti. Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastalanan 7 aylık erkek bebeğini ağladığı için bir anne dövdü. Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirdiği bebeğini çok ağladığı için döven anneyi aynı odada çocuğu kalan başka bir anne kaydetti. Odadaki bir başka hasta bebeğin annesi tarafından uyarılan Emine T.'nin, oğlunu dövmeye dakikalarca devam ettiği öne sürüldü. Kaydettiği görüntüleri hastane polisine verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve  Emine T. gözaltına alındı. Bebeğe başka bir yakını refakat ediyor.

Yorumlar