22. Dönem POMEM sonuçları açıklandı

22. Dönem POMEM sonuçları açıklandı. Buna göre adaylar, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Polis Akademisi Başkanlığının internet sitelerinden öğrenebilecek

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 22. dönem sınav sonuçları açıklandı. 

SONUÇLAR DUYURULDU

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde, Polis Akademisi  Başkanlığınca, üniversite mezunu polis memuru adayı öğrenci alımı için yapılan  sınavın sonuçları duyuruldu.

Adaylar, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr"  ile Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet adreslerinden, T.C  kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları  hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

BAŞARILI OLAN ADAYLAR 27 AĞUSTOS'TA HAZIR OLMALI

Asıl olarak başarılı olan adayların, intibak eğitiminin başlayacağı 27  Ağustos saat 17.00'ye kadar planlanan POMEM'lerde hazır bulunmaları gerekiyor.

"Asıl" olarak sınavı kazanan adaylardan, POMEM'e geçici kayıt  sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai  bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteğiyle  eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi  olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilenlerin yerine puan sırasına  göre yedek adaylar çağrılacak.

Yorumlar