19 Aralık Çarşamba Akşamı Televizyonda Yayınlanacak Filmler

Bu akşam televizyonda yayınlanacak önemli filmler mevcut. Eğer Çarşamba akşamı bir planınız yok ise bu filmleri kesinlikle izlemelisiniz.

Televizyon'da film izlemeyi severler için çarşamba günü dolu dolu geçecek. Ünlü televizyon kanalları bu akşam genellikle komedi kategorisine ağırlık vermiş. Peki bu akşam televizyonda hangi filmler var? Televizyonda yer alacak filmler saat kaçta? İşte detaylar...

Sir Laurence Olivier, Londra'da bir film yapmak istemektedir. Bu sırada Oxford'da okuyan ve bu filmin içerisine müdahil olmak isteyen Colin Clark, okulunu bırakarak sette işe girmektedir. Zamanın en çok methedilen film yıldızı Marilyn Monroe çekimlere geldiğinde tüm Londra güzeller güzeli Marilyn'i görmek için efor sarfetmektedir. Colin, beceriksizlikleriyle Marilyn'in dikkatini çekmeyi başaracak. Marilyn İle Bir Hafta filminde, Marilyn'in kendisini, şöhretini, güzelliğini ve büyük bir aktris olma arzusuyla mücadele ettiği iç dünyasına adım atacağız. Filmin yönetmenliğini Simon Curtis yaparken başrolleri Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh paylaşıyor.

Günlerden bir gün Gaelle (Agathe Bonitzer) isimli genç kız Vincent (Reda Kateb) tarafından ansızın kaçırılıp sekiz yıl boyunca tutsak edilmiştir. Beklemediği zamanda Vincent tarafından serbest bırakılan Gaelle özgürlüğünün başlangıcında artık kendi tutsağı haline gelmiştir. Ailesinin ve yeni yeni keşfettiği dünyanın acı yüzüyle karşılaşmasına ramak kalmıştır. Esaret filmi 62. Berlin Film Festivali'nde özel ödüle layık görülmüştür.

Tom Cruise'un olmazsa olmazlarından.. Etkileyici senaryosu ile sevgimizi kazanmış Azınlık Raporu filmi bu akşam Beyaz TV'de yayınlanacak. Yıllardan 2054, Amerika'nın Washington DC eyaletinde son altı yıl boyunca hiçbir cinayet hatta hiçbir suç işlenmemiştir. İşlenmemesinin en büyük nedenlerinden birisi polis departmanının önemli mevkiisinde yer alan suç öncesi biriminin cinayetler işlenmeden önce bu durumları sezip 8 dakika öncesinden verdikleri kırmızı alarmla polisi haberdar etmeleridir. İnsansı varlıklar yani pre-crime ekibi başarıyla türlü suçları engeller. Özel polis ekibinin vazgeçilmezlerinden biri olan John Anderton, suçluyu tutuklamaya gittiği sırada kendisinin suçlu olarak gösterildiğini öğrenince işler değişecektir.

Bir grup adam başlarını ne kadar belaya sokabilir? Gökhan, Necmi, Hikmet ve son olarak Servet işledikleri küçük bir suçtan ötürü koşullu olarak hapishaneden sevk edilmiştir. Grup terapisine yoğunlaştıkları sırada grubun en asisi Del Piero Hikmet, vapurda güzeller güzeli Mihriban'a aşık olmaktan kaçınamamıştır. Mihriban'ın dilsiz olması, Hikmet'in vicdanını sızlatmış, onun konuşabilmesi için gerekli ameliyat parasını toplamak için diğer yakın arkadaşlarıyla beraber ellerini tekrar pis işlere bulaştırmak zorunda kalacaklardır. Çakallarla Dans serisinin en çok sevilen filmlerinden bir tanesi.

Şahan Gökbakar'ın kariyerindeki başarılı yapımlardan Celal ile Ceren bu akşam Star TV'de yer alacak. Kıskanılacak çiftimiz Celal ile Ceren, altı yıldır ilişki sürdürmekte ve yeni serüvenlere birlikte yelken açmaktadırlar. Çevrelerindeki insanlar artık bu çiftin evleneceği umuduna kapılsa da işler başka bir vaziyet alacaktır. Kısa zaman sonra Celal, yakın arkadaşlarından birinin bekarlığa veda partisine katılmayı canı gönülden katılmayı ister. Ceren bu duruma son derece karşı çıkar ve altı yıl boyuncaki ilişkilerinin arasında en sert tartışmalarını yaşarlar. Nitekim ayrılma safhasına gelen ikili yollarını ayırmaya karar verir. Celal, mutlu olacağını zannederken belalar peşini bırakmayacaktır.

Senin Hikayen samimi senaryosuyla Türk sinema sektöründe ayrı bir önem kazanmıştır. Show TV'nin saat 22:00 sularında yayınlayacağı filmi sakın kaçırmayın. Hakan ve Esra hayatlarında ki en güzel anları yaşayan yedi yıldır evli olan bir çifttir. Aralarındaki sevgi neredeyse kitaplara ve filmlere konu olacak türdedir. Esra özel bir şirkette kariyerini devam ettirirken, Hakan müzik stüdyosunda yaptığı projeler ile aileyi geçindirmeye çalışmaktadır. Hakan'ın sevgi dolu annesi Meral'in kansere yakalandığını öğrendiğinde dünya başına yıkılır. Meral'in tek isteği ölmeden önce torun sahibi olmaktır. Hakan ve Esra onca iş arasında çocuğa ayıracak vakitlerinin olmadığını, kariyerlerinin daha önemli olduğunu göz önünde bulundurur. Fakat bir müddet sonra hayat ikisine en güzel sürprizi yapacaktır.

Yorumlar